Babagan Kita

Ringkesan perusahaan

Sapa TianJia?
Shanghai Tianjia Biochemical Co.,Ltd, ditemokaké ing 2011,
minangka distributor utama bahan pangan lan aditif feed ing China.
Kantor pusat ing kutha shanghai, Kanthi luwih saka 1000 produk lan basis supplier kelas donya,
TianJia nawakake solusi siji-mandeg-toko kanggo luwih saka 10.000 pelanggan ing pangan & wedang global,
industri farmasi, kosmetik, nutrisi kewan lan kimia sing nyakup 130 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Babagan TianJia.
TianJia®Newsweet minangka merek pertama ing Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd. sing duwe spesialisasi ing pangembangan Pemanis.
Jeneng "TianJia®Newsweet" diciptakake saka gabungan rong tembung,
"TianJia" lan "Newsweet," tegese kita pindhah menyang jagad sing luwih sehat lan luwih apik liwat pemanis.

Misi Kita
Kita pracaya profesionalisme asalé saka specilazation!

Kita duwe tim profesional & berpengalaman sing fokus ing marketing,
sumber, logistik, insurance & layanan sawise dodolan, wis 3000 kothak meter saka gudang dhewe,
mesthekake barang resik, garing.we wis mbangun munggah safety, swara & layanan internasional profesional kanggo partners kita.
Kita pracaya ing rincian nemtokake asil, lan tansah ngupaya kanggo nyedhiyani More Professional,
Luwih efektif lan luwih trep kanggo mitra kita.

Tujuan Kita
Tujuan kita yaiku dadi pencipta internasional kanggo bahan panganan.
Ing ndhuwur iku, kita lagi ing proses nggawe thinktank adhedhasar ing Shanghai,
dumadi saka profesional ing R&D lan analisis, kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis lan R&D uga wawasan industri lan strategi bisnis.
kita manteb ing ati sing profesional kita bakal nggawa sampeyan sukses.

Apa Pilih Kita

Why choose Us

Luwih saka 10 taun pengalaman karo sertifikasi ISO

Pabrik rasa lan pemanis campuran, Tianjia Own Brands

Riset babagan Kawruh Pasar & tindak lanjut tren

Kirim Pas wektune & Promosi Simpenan ing produk nuntut panas

Dipercaya & Tindakake tanggung jawab kontrak & layanan sawise dodolan

Profesional ing Layanan Logistik Internasional, dokumen Legalisasi & proses Inspeksi Pihak Katelu, Kita ora mung fokus ing adol barang, nanging uga menehi perhatian gedhe babagan aftersale.

Layanan Profesional, Bisnis sing Luwih Apik

Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd mung konsentrasi ing telung perkara: ngembangake produk anyar, Layanan profesional lan mbangun reputasi sing apik.
Kabeh sing ditindakake yaiku kanggo nglayani sampeyan kanthi luwih apik. 100% Usaha mung kanggo 100% Pangenalan.

Pameran kita

Sertifikat kita