Vitamin B1

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Nama Produk: Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL)/Thiamine Mononitrate

    Nomer CAS: 67-03-8

    Jeneng Liyane: Thiamine hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Panggonan Asal: China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade/Feed Grade/Medicine Grade

    Umur beting: 2 Taun

    Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL) minangka bubuk kristal putih, nduweni mambu khusus.arang larut ing banyu, rada larut ing etanol lan kloroform,

    lan ora larut ing ether..Digunakake minangka aditif pangan, feed lan pharmaceuticals.