Aspartam

  • Aspartame

    Aspartam

    Jeneng produk: Aspartame

    CAS: 22839-47-0

    Rumus molekul: C14H18N2O5

    Packing/Transportasi

    Paket standar yaiku bobot net 25kg,

    (1) Karton utawa drum serat sing diantrekake karo tas film bahan pangan kaping pindho;

    ② Sheng ing tas lapisan film bahan pangan, menyang kothak karton utawa tong serat.

    Kemasan khusus uga kasedhiya.

    Transportasi: barang sing ora mbebayani.