Babagan Kita

Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd diadegaké ing 2011 lan dumunung ing Shanghai, China.
Kita utamane khusus ing bisnis Bahan Pangan, Farmasi & Aditif Pakan.
Kanthi luwih saka 10 taun ngembangake lan sinau ing industri, kita wis mbangun kemitraan jangka panjang karo mitra kita ing China lan Luar Negeri.
Kanthi konsep Quality pisanan, Manajemen Integritas, lan Mutual Benefit, kita wis ndhukung mitra & pelanggan ngembangake akeh produk lan pasar anyar, nggawe sambungan dipercaya sing penting banget kanggo loro-lorone.Kita tindakake munggah kawicaksanan saka "One Belt & One Road" rapet, terus ngembangaken pasar lan produk anyar, kontribusi gaweyan asor kanggo industri ekspor China.
Kita duwe tim profesional & berpengalaman sing fokus ing pemasaran, sumber, logistik, asuransi & layanan purna jual.

Featured Press

  • Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Creatine monohydrate, wangun suplemen creatine sing paling populer, mung creatine kanthi siji molekul banyu sing ditempelake - mula diarani monohydrate.Biasane kira-kira 88-90 persen creatine kanthi bobot.Ing babagan rantai pasokan: wabah nyebar ing luar negeri, lan mandheg produksi, mung ...

  • Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Aku pracaya sing akeh konsumen ati-ati ing yogurt, es krim, pangan dikemas kaleng, senggol, sele lan akeh dhaftar bahan pangan liyane, bakal nemokake jeneng acesulfame.Jeneng iki muni banget "manis" zat minangka pemanis, rasa manise 200 kaping sukrosa.Acesulfame pisanan ...

  • Protein Soy sing diisolasi

    Isolat protein kedelai dipérang dadi telung jinis, yaiku jinis gel, jinis injeksi lan dispersibilitas nutrisi.Beda jinis isolat protein soya duwe karakteristik produk sing beda lan aplikasi sing beda.Bisa digunakake kanthi akeh ing sosis emulsi, produk surimi, ham, panganan vegetarian ...