Kabar produk

  • Ekstrak saw palmetto

    Ekstrak saw palmetto

    Minyak sawit saw sing diekstrak saka woh sawit digunakake minangka bahan baku, β- Cyclodextrin digunakake minangka bahan bantu lan proses pembungkus minyak digunakake kanggo ngowahi minyak sawit saw dadi produk bubuk, sing migunani kanggo formulasi lan konsumsi. .Produk kasebut umume minangka ...
    Waca liyane
  • Ngenalke Sensasi Manis: Vanillin saka Tianjiachem

    Ing jagad kuliner lan inovasi rasa, Tianjiachem dadi panyedhiya bahan-bahan sing luar biasa, lan tawaran paling anyar ora ana sing istiméwa.Ngidini sampeyan ngenalake sampeyan babagan alam vanillin sing nggumunake, komponen utama sing ningkatake ess ...
    Waca liyane
  • Kreativitas Kuliner, Pilihan Rasa: Seri Essence of Flavouring Products Tianjiachem

    Kreativitas Kuliner, Pilihan Rasa: Seri Essence of Flavouring Products Tianjiachem

    Ing dunyo gastronomy, ngendi roso nenun crita, Tianjiachem muncul minangka cahya anjog karo sawetara saka enhancers rasa.Ayo miwiti lelungan kanggo njelajah jagad kreatifitas kuliner sing dibuwang dening produ...
    Waca liyane
  • Apa Ekstrak Reishi?

    Apa Ekstrak Reishi?

    Ganoderma lucidum.Wis pirang-pirang abad digunakake ing obat tradisional Cina lan budaya Asia liyane kanggo keuntungan kesehatan sing potensial.Reishi dikenal minangka "jamur keabadian" amarga dipercaya ndhukung ...
    Waca liyane
  • L-asam malat

    L-asam malat

    Asam malat minangka asam organik alami sing ditemokake ing macem-macem woh-wohan, utamane apel.Iki minangka asam dikarboksilat kanthi rumus kimia C4H6O5.Asam L-Malic minangka bahan penting ing industri panganan, omben-omben, lan farmasi amarga sifat unik lan serbaguna ...
    Waca liyane
  • Kalium sorbate

    Kalium sorbate minangka pengawet panganan sing umum digunakake kanggo nyegah pertumbuhan jamur, ragi, lan jamur ing macem-macem jinis produk panganan.Iki minangka uyah kalium saka asam sorbic, sing ana kanthi alami ing sawetara woh-wohan kaya woh wohan beri, lan disintesis sacara komersial ...
    Waca liyane
  • "Ngerteni Pentinge Asam Askorbat (Vitamin C) kanggo Kesehatan lan Kesejahteraan"

    "Ngerteni Pentinge Asam Askorbat (Vitamin C) kanggo Kesehatan lan Kesejahteraan"

    Asam askorbat, uga dikenal minangka Vitamin C, minangka nutrisi penting sing nduweni peran penting ing awak manungsa.Iku vitamin larut banyu, sing tegese larut ing banyu lan ora disimpen ing awak, mula kudu diisi ulang kanthi rutin liwat diet....
    Waca liyane
  • Panaliten kasebut nuduhake permen karet Xanthan minangka bahan sing apik kanggo produk bebas gluten

    Panaliten kasebut nuduhake permen karet Xanthan minangka bahan sing apik kanggo produk bebas gluten

    Panaliten anyar sing diterbitake ing Jurnal Ilmu lan Teknologi Pangan nuduhake yen permen karet Xanthan bisa dadi bahan sing apik kanggo produk tanpa gluten.Panaliten kasebut, sing ditindakake dening tim ilmuwan panganan ing Universitas California, ngarahake kanggo neliti efek ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Creatine monohydrate, wangun suplemen creatine sing paling populer, mung creatine kanthi siji molekul banyu sing ditempelake - mula diarani monohydrate.Biasane kira-kira 88-90 persen creatine kanthi bobot.Ing babagan rantai pasokan: wabah nyebar ing luar negeri, lan mandheg produksi, mung ...
    Waca liyane
  • Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Aku pracaya yen akeh konsumen ati-ati ing yogurt, es krim, pangan dikemas kaleng, senggol, sele lan akeh dhaftar bahan pangan liyane, bakal nemokake jeneng acesulfame.Jeneng iki muni banget "manis" zat minangka pemanis, rasa manise 200 kaping sukrosa.Acesulfame pisanan ...
    Waca liyane
  • Protein Soy sing diisolasi

    Protein Soy sing diisolasi

    Isolat protein kedelai dipérang dadi telung jinis, yaiku jinis gel, jinis injeksi lan dispersibilitas nutrisi.Beda jinis isolat protein soya duwe karakteristik produk sing beda lan aplikasi sing beda.Bisa digunakake kanthi akeh ing sosis emulsi, produk surimi, ham, panganan vegetarian ...
    Waca liyane
  • ANTIOKSIDAN ASCORBIC ACID VITAMIN C

    ANTIOKSIDAN ASCORBIC ACID VITAMIN C

    Cara Produksi: Asam askorbat disiapake sacara sintetik utawa diekstrak saka macem-macem sumber sayur-sayuran sing ana kanthi alami, kayata rose hips, blackcurrants, jus buah jeruk, lan woh Capsicum annuum L. Prosedur sintetik umum kalebu hidrogenasi. D-...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2