Pengawet

  • New Product Top Quality Price High Purity Benzoic Acid

    Produk Anyar Top Quality Price High Purity Asam Benzoic

    Jeneng produk: Asam benzoat

    Min.Jumlah Pesanan: 1000/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Nomer CAS: 65-85-0

    MF: C7H6O2

    Kelas: Food Grade

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Panyimpenan: Disegel adoh saka cahya, disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi.

    Aplikasi:

    Iki digunakake ing obat, operator pewarna, plasticizer, rempah-rempah, lan pengawet pangan lan produksi liyane, uga digunakake ing perbaikan kinerja lapisan resin alkyd.

  • Food Grade Calcium Propionate

    Food Grade Kalsium propionat

    jeneng produk:Kalsium propionat

    Nomer CAS:4075-81-4

    MF:C6H10CaO4

    kelas:Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    urip beting:2 taun

    Paket:25 kg/bag

    Aplikasi:

    1) Bisa digunakake minangka inhibitor mildew, pengawet lan bakterisida.

    2) Digunakake ing panganan, rokok lan industri farmasi.

    3) Bisa uga digunakake ing karet butil kanggo nyegah tuwa lan ngluwihi umur layanan.

    4) Digunakake ing roti, kue, jeli, selai, wedang lan saus.

  • food grade sodium diacetate 126-96-5

    sodium diacetate bahan pangan 126-96-5

    jeneng produk:natrium diasetat

    Nomer CAS:126-96-5

    MF:C4H7Na O4.xH2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    granula kristal putih utawa bubuk;Kanthi mambu asam asetat.Deliquescent;Larut banget ing banyu (1g / ml), lan nggawe asam asetat kanthi 42,25%.Nilai PH larutan banyu kanthi 10% antara 4,5 lan 5,0.Bakal rusak nalika digawe panas nganti 150 ℃.gampang kobong.Aplikasi: Digunakake minangka pengawet, agen retarding jamur, pengatur acidity, agen perasa nutrisi, disinfektan lan agen chelating.

  • Best Price Sorbic Acid Food Preservative

    Best Price Asam Sorbic Pengawet Pangan

    jeneng produk:Asam Sorbat

    Nomer CAS:110-44-1

    MF:C6H8O2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    Asam sorbat minangka pengawet antiseptik sing efisien lan aman sing dianjurake dening FAO lan WHO.Iki digunakake kanthi wiyar ing panganan, omben-omben, rokok, pestisida, kosmetik lan industri liyane.Uga bisa digunakake minangka asam tak jenuh ing industri resin, parfum lan karet.

  • High Purity Preservatives BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Pengawet Kemurnian Tinggi BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Jeneng produk: sodium benzoate Powder/Granular

    CAS: 532-32-1

    Rumus molekul: C7H5NaO2

    Bobot molekul: 122.1214

    Sifat fisik lan kimia: kristal prismatik putih utawa ora ana warna, utawa bubuk putih.Kapadhetan relatif yaiku 1,44.Larut ing banyu.

    Packing: packing utama film poliethelin, packing njaba polypropylene tas anyaman.Bobot net 25 kg.

    Panyimpenan: Panggonan sing berventilasi lan garing, adoh saka srengenge, adoh saka geni sing mbukak.

    Dianggo: pengawet, agen antimikroba.

  • High quality Food Additives Disodium EDTA 2Na 

    Aditif Pangan Kualitas Tinggi Disodium EDTA 2Na

    jeneng produk:Natrium EDTA 2 Na 

    Nomer CAS: 6381-92-6

    MF: C10H14N2O8Na2.2H2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    EDTA-2Na digunakake ing deterjen, sabun cair, sampo, bahan kimia pertanian, solusi fixer kanggo pangembangan film warna, pembersih banyu, pengubah PH.Nalika nyatakake reaksi redoks kanggo polimerisasi karet butil benzena, digunakake minangka bagian saka aktivator kanggo kompleksasi ion logam lan ngontrol kecepatan polimerisasi.

  • High purity 99% Sodium acetate anhydrous

    Kemurnian dhuwur 99% Sodium acetate anhydrous

    jeneng produk:Natrium asetat anhidrat

    Nomer CAS:127-09-3

    MF:C2H3NaO2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    Sodium asetat digunakake kanggo nambah sumber karbon ing proses pangolahan banyu limbah.

    Nambahake sumber karbon bisa nambah kemampuan mikroorganisme kanggo mbusak amonium nitrat ing tataran anoxic, nambah denitrification lan mbusak amonia nitrogen.

    Ing cilik saka sumber karbon cekap, fosfor accumulating microorganisms bakal terus nyerep fosfor saka banyu ing anoxicstage, luwih nyadari fosfor biologis mbusak, lan ngirit biaya agen mbusak fosfor kanggo tindakake-munggah.

  • High Quality sodium lactate with best price from China

    Sodium laktat Kualitas Tinggi kanthi rega paling apik saka China

    jeneng produk:Sodium Laktat

    Nomer CAS:312-85-6

    MF:C3H5NaO3

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

    Aplikasi:

    Biasane digunakake ing produksi panganan, industri obat lan industri kosmetik minangka jinis perservative lan acidity pengatur.          

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Pangan Power Potassium Sorbate

    Jeneng produk: Potassium Sorbate

    Nomer CAS: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1