Kabar Perusahaan

  • 2023 Health Ingredients Japan Exhibition

    2023 Health Ingredients Japan Exhibition

    Kita seneng ngumumake manawa Perusahaan Tianjiachem bakal melu pameran ing Pameran Bahan Kesehatan Jepang 2023.Acara penting iki bakal ditindakake wiwit tanggal 4 nganti 6 Oktober ing Tokyo, Jepang, sajrone telung dina.Minangka le...
    Waca liyane
  • Pabrik Rasa Tianjiachem

    Pabrik Rasa Tianjiachem

    Pabrik kita duwe rong basis produksi, dumunung ing Distrik Panyu, Kutha Guangzhou lan Kutha Maoming Gaozhou.China wiwit taun 2007. Kita ngasilake pemanis rasa lan campuran, produk kasebut wis ngladeni m ...
    Waca liyane
  • Tianjiachem melu ing Pameran FIA Afrika Mesir: Memimpin Gelombang Inovasi ing Industri Aditif Pangan

    Minangka sudagar aditif pangan anjog diadegaké ing 2011, Tianjiachem ngrambah sukses gedhe dening ndudohake sawetara produk ekstensif lan layanan profesional ing pameran.Dadi salah sawijining peserta pameran ing Pameran FIA Afrika Mesir, tianjiachem misuwur banget ...
    Waca liyane
  • Ngobong Potensi, Nggayuh Bebarengan

    Ngobong Potensi, Nggayuh Bebarengan

    Ing lanskap bisnis modern, budaya perusahaan nduweni peran penting, minangka simbol kohesi internal lan jembatan kanggo ijol-ijolan emosi ing antarane karyawan.Tianjiachem Corporation, minangka perusahaan dipandu dening inovatif lan cari...
    Waca liyane
  • Mbukak Inovasi ing Bahan Pangan: Tianjiachem Cemlorot ing Vitafoods Asia 2023″

    Mbukak Inovasi ing Bahan Pangan: Tianjiachem Cemlorot ing Vitafoods Asia 2023″

    Pameran Vitafoods Asia 2023 sing paling diantisipasi wis ana ing cakrawala, menehi tandha acara penting ing industri panganan Asia.Tianjiachem wis siyap kanggo melu minangka peserta pameran, nampilake inovasi sing luar biasa ing bahan panganan....
    Waca liyane
  • Njelajah Manfaat Aditif Pangan kanggo Diet sing Luwih Sehat lan Luwih Enak

    Njelajah Manfaat Aditif Pangan kanggo Diet sing Luwih Sehat lan Luwih Enak

    Ing pangolahan panganan modern, aditif panganan wis dadi bagean sing penting amarga bisa ningkatake kualitas lan stabilitas panganan, lan mbantu panganan njaga rasa lan penampilan sajrone transportasi lan panyimpenan....
    Waca liyane
  • Pameran Bahan Pangan Fi Afrika

    Pameran Bahan Pangan Fi Afrika

    Shanghai Tianjia Biochemical Co.,Ltd.arep melu ing Fi Africa Food Ingredients Exhibition ing Mei minangka exhibitor, lan nomer booth H2j40.Pameran iki minangka acara gedhe ing industri bahan pangan global, narik kawigaten perusahaan lan profesional ...
    Waca liyane
  • Bahan Pangan China 2023

    Bahan Pangan China 2023

    Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd ,kasil melu ing Food Ingredients 2023 Shanghai Food Ingredients Expo, acara gedhe ing industri bahan pangan global tanggal 15 Maret. Pameran kasebut nyedhiyakake platform kanggo kita komunikasi, kolaborasi lan nuduhake ...
    Waca liyane
  • Warta Panas!Kita bakal rawuh ing Pameran FIC kaping enem 2023

    Warta Panas!Kita bakal rawuh ing Pameran FIC kaping enem 2023

    Kita bakal rawuh ing Pameran FIC kaping enem, FIC minangka salah sawijining pameran aditif lan bahan panganan paling gedhe lan paling berwibawa ing donya.FIC2023 bakal dianakake ing NECC (Shanghai) Hall 2.1 Ing pameran iki, luwih saka 1,500 perusahaan kondhang saka kabeh ndonya bakal ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Creatine monohydrate, wangun suplemen creatine sing paling populer, mung creatine kanthi siji molekul banyu sing ditempelake - mula diarani monohydrate.Biasane kira-kira 88-90 persen creatine kanthi bobot.Ing babagan rantai pasokan: wabah nyebar ing luar negeri, lan mandheg produksi, mung ...
    Waca liyane
  • Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Aku pracaya yen akeh konsumen ati-ati ing yogurt, es krim, pangan dikemas kaleng, senggol, sele lan akeh dhaftar bahan pangan liyane, bakal nemokake jeneng acesulfame.Jeneng iki muni banget "manis" zat minangka pemanis, rasa manise 200 kaping sukrosa.Acesulfame pisanan ...
    Waca liyane
  • Protein Soy sing diisolasi

    Protein Soy sing diisolasi

    Isolat protein kedelai dipérang dadi telung jinis, yaiku jinis gel, jinis injeksi lan dispersibilitas nutrisi.Beda jinis isolat protein soya duwe karakteristik produk sing beda lan aplikasi sing beda.Bisa digunakake kanthi akeh ing sosis emulsi, produk surimi, ham, panganan vegetarian ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2