Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

1

Aku pracaya sing akeh konsumen ati-ati ing yogurt, es krim, pangan dikemas kaleng, senggol, sele lan akeh dhaftar bahan pangan liyane, bakal nemokake jeneng acesulfame.Jeneng iki muni banget "manis" zat minangka pemanis, rasa manise 200 kaping sukrosa.Acesulfame pisanan ditemokake dening perusahaan Jerman Hoechst ing taun 1967 lan pisanan disetujoni ing Inggris ing taun 1983.

Sawise 15 taun evaluasi safety, dikonfirmasi manawa Acesulfame ora menehi kalori kanggo awak, ora metabolize ing awak, ora nglumpukake, lan ora nyebabake reaksi gula getih sing kasar ing awak.Acesulfame 100% diekskripsikake ing urin lan ora beracun lan ora mbebayani kanggo manungsa lan kewan.

Ing Juli 1988, acesulfame resmi disetujoni dening FDA lan ing Mei 1992, mantan Kamentrian Kesehatan China resmi nyetujoni panggunaan acesulfame.Kanthi dandan terus saka tingkat produksi domestik saka acesulfame, orane katrangan saka aplikasi ing Processing pangan wis dadi liyane lan liyane ekstensif, lan babagan ekspor luwih gedhe.

GB 2760 nemtokake kategori panganan lan panggunaan maksimal acesulfame minangka pemanis, anggere digunakake miturut pranata, acesulfame ora mbebayani kanggo manungsa.

Acesulfame potassium minangka pemanis buatan sing uga dikenal minangka Ace-K.

Pemanis buatan kaya kalium acesulfame populer amarga asring luwih manis tinimbang gula alami, tegese sampeyan bisa nggunakake kurang ing resep.Dheweke uga menehi sawetara keuntungan kesehatan, kalebu:
· Manajemen bobot.Siji sendok teh gula ngemot kira-kira 16 kalori.Iki bisa uga ora kaya swara nganti sampeyan ngerti yen soda rata-rata duwe 10 sendok teh gula, sing nambah nganti 160 kalori tambahan.Minangka pengganti gula, kalium acesulfame duwe 0 kalori, ngidini sampeyan ngilangi kalori ekstra saka diet sampeyan.Kalori sing luwih sithik nggampangake sampeyan nyuda kilogram ekstra utawa tetep bobote sehat
· Diabetes.Pemanis buatan ora nambah gula getih kaya gula.Yen sampeyan duwe diabetes, guneman dhokter sampeyan babagan nggunakake pemanis buatan sadurunge nggunakake.
· Kesehatan Gigi.Gula bisa nyebabake bosok, nanging pengganti gula kaya kalium acesulfame ora.


Wektu kirim: Jul-23-2021