Protein

  • Best selling Food Additives Casein

    Paling laris Panganan Aditif Casein

    jeneng produk:Kasein
    Jumlah Pesanan Min:100 Kg
    Kapabilitas sumber:100 Ton / Ton saben Taun saben Sasi
    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:9000-71-9
    Nomer EINECS:232-555-1
    Penampilan:Bubuk Kuning Muda
    Formula Molekul:C47H48N3NaO7S2
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Corn Starch

    Paling laris Pangan Aditif Pati Jagung

    jeneng produk:Pati jagung
    Jumlah Pesanan Min:1000KG
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi
    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Wêdakakêna warna putih utawa kuning pucet, lan nggilap
    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Best Selling Food Additives Egg Powder

    Paling Laris Panganan Aditif Telur Bubuk

    jeneng produk:Wêdakakêna endhog
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk Kuning Muda

    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Vital Wheat Gluten 75%

    Paling laris Aditif Pangan Vital Wheat Gluten 75%

    jeneng produk:Gluten Gandum Vital 75%
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:50 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:NA
    EINECS No.:NA

    Penampilan: bubuk kuning cahya
    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Wheat Starch

    Paling laris Pangan Aditif Pati Gandum

    jeneng produk:Pati Gandum
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:100 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan: bubuk kuning cahya

    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Isolated Soy Protein

    Protein Soy sing diisolasi

    Jeneng produk: Isolated Soy Protein

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Packing: packing utama film poliethelin, packing njaba polypropylene tas anyaman.Bobot net 20 kg.

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Soy Protein Isolated minangka protein sing diisolasi saka kacang kedelai.Iki digawe saka kacang kedelai sing wis dibuwang lan dibuwang.Iki digunakake ing macem-macem panganan, kayata salad dressing, sup, analog daging, analog, bubuk wedang, keju, krimer non-susu, panganan cuci mulut beku, topping kocok, formula bayi, roti, sereal sarapan, pasta lan panganan pet.

  • Best selling Food Additives Pea Fiber

    Paling laris Panganan Aditif Kacang Serat

    jeneng produk:Serat Kacang
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi
    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 9010-10-0
    EINECS No.232-554-6
    Penampilan:Krim bubuk kuning
    Formula Molekul:C6H12O6
    Urip beting:1 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Sodium caseinate

    Paling laris Panganan Aditif Sodium caseinate

    jeneng produk:Sodium caseinate
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:100 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 9005-46-3
    EINECS No.
    Penampilan:Wêdakakêna putih

    Formula Molekul:
    Urip beting: 2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Soy Fiber

    Paling laris Panganan Aditif Serat Soya

    jeneng produk:Aku Fiber
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:500 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:bubuk kuning

    Formula Molekul:
    Urip beting:1 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Soy Lecithin

    Paling laris Panganan Aditif Lecithin Kedelai

    jeneng produk:Aku lecithin
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 8002-43-5
    EINECS No.
    Penampilan:Wêdakakêna putih

    Formula Molekul:
    Urip beting: 2 taun

    Panggonan Asal:Cina