Vanillin

  • High quality vanillin Powder

    Vanillin Powder kualitas dhuwur

    jeneng produk:Vanillin

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan: SHanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 1221-33-5
    Penampilan: Vanillin katon minangka kristal sing alus, putih nganti rada kuning, biasane jarum
    Formula Molekul: C8H8O3
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Chin