Feed Aditif

  • Feed Grade L-Lysine HCL

    Feed Grade L-Lysine HCL

    Jeneng produk:L-Lysine HCL

    Tipe:Feed Grade Asam Amino

    Nomer CAS: 657-27-2

    Packing: 25kg/bag;

    18 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Suberect Spatholobus Stem Extract

    Ekstrak Batang Spatholobus Suberect

    Jeneng produk: Suberect Spatholobus Stem

    Minimal Order Quantity: 100/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kemampuan Sumber: 10 Metrik ton saben Wulan

    Jenis Ekstraksi: Alkohol gandum / Banyu

    Kemasan: Botol, Drum, Kemasan Vakum
    Kelas: Kelas medis
    Spesifikasi: Genistein 5:1,10:1,20:1
    Bagian sing Digunakake: Batang
    Penampilan: bubuk coklat kuning
    Urip beting: 2 Taun Panyimpenan sing tepat

    Spatholobus suberectus Dunn akeh digunakake minangka suplemen panganan ing teh, anggur, lan sup uga minangka salah sawijining tanduran obat Cina sing paling penting kanggo nambani macem-macem penyakit kayata sindrom stasis getih, menstruasi ora normal, lan rematik.Batang anggur Spatholobus suberectus, sing diarani "anggur getih pitik" ing China amarga aliran metu jus abang nalika batang anggur tatu, minangka komponen obat sing kritis.Pasinaon farmakologis lan klinis wis nuduhake yen S. suberectus nuduhake macem-macem fungsi marang oksidasi, virus, bakteri, kanker, lan trombosit.

  • Organic Curcuma Extract

    Ekstrak Curcuma Organik

    Nama Produk: Ekstrak Curcuma Organik/ Ekstrak Kunyit Organik

    Min.Jumlah Pesanan: 1/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Penampilan: Bubuk Halus Kuning

    Sumber Botani: Curcuma Longa Linn Part

    Digunakake: Root (Kering, 100% Alami)

    Spesifikasi: 95% 98% non watersoluble 10% 20% water soluble

     

  • Natural Monk Fruit Extract

    Ekstrak Woh Biksu Alami

    Jeneng produk: Ekstrak Buah Biksu

    Min.Jumlah Pesanan: 1/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Sumber Botani: Momordica Grosvenori Swingle

    Bagian Digunakake: Woh

    Spesifikasi: 5%-55% Mogroside V

    Penampilan: bubuk kuning cahya

     

  • Factory Supply High Quality Sambucus Nigra Extract Elderberry

    Pabrik Pasokan Kualitas Tinggi Sambucus Nigra Extract Elderberry

    Jeneng produk: Ekstrak Elderberry

    Min.Jumlah Pesanan: 1/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Jenis: Ekstrak Herbal Bentuk: Bubuk

    Bagian: Bagian Berry (Kering, 100% Alami)

    Jenis Ekstraksi: Ekstraksi Cairan-Padat

    Kelas: Top Grade Premium

    Jeneng Brand: Sembarang Brand

    Penampilan: Wêdakakêna Abang Ungu

    Spesifikasi: Anthocyanidins 3%,10%,15% 25%, 4:1, 10:1

    Sertifikat: HALAL, KOSHER, HACCP, ISO

    Dianggo: Pangan lan Farmasi

  • Best Quality Wild Blueberry Extract Powder

    Wêdakakêna Ekstrak Blueberry Liar Kualitas Terbaik

    Jeneng produk: Blueberry Extract

    Sumber botani: Vaccinium Uliginosum L

    Bagian Digunakake: Bagian Berry (Kering, 100% Alami)

    Spesifikasi: Anthocyanidins 5% -25%

    Penampilan: Wêdakakêna alus wungu, Karakteristik.

    Min.Jumlah Pesanan: 1/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Blueberries liar nduweni kemampuan sing kuat kanggo nolak suhu sing kurang.

    Blueberries liar duwe akeh distribusi ing Norwegia.

    Ing Eropah lor, Amerika Utara, lan Kanada, cranberry digunakake kanggo perawatan diabetes lan penyakit mata.

    Woh cranberry diwasa sugih ing pigmen kuningan lan asring digunakake minangka anthocyanin antioksidan.

     

     

  • Best Quality Baobab Fruit Extract

    Ekstrak Woh Baobab Kualitas Terbaik

    Woh baobab bisa dipangan, lan bubuk wiji baobab digunakake ing panganan amarga nutrisi, manfaat kesehatan, lan minangka pengawet alami.Iki minangka sumber vitamin C, kalium, karbohidrat, lan fosfor sing apik.Woh tinemu ing njero polong atos sing digantung ing wit.Nduweni rasa jeruk.