Farmasi

  • Ascorbic Acid Powder

    Asam askorbat bubuk

    Nama Produk: Vitamin C (L-Ascorbic Acid)

    Min.Jumlah Pesanan: 1000/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Grade: Food grade/pharmaceutical grade/Feed grade

    Standar kualitas: BP2011/USP33/EP 7/FCC7/CP2010

    Bentuk pengepakan: Paket njero yaiku kantong plastik lapisan kaping pindho, disegel karo ngisi vakum lan ngisi nitrogen, lan paket njaba karton karton / tong kertas corrugated.

  • Manufacturer Supply Top Quality Vitamin K3 Powder

    Produsen Pasokan Top Quality Vitamin K3 Powder

    jeneng produk:Vitamin K3

    Jumlah Pesanan Min:25KGS

    Kapabilitas sumber:1000Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:58-27-5

    Penampilan:Wêdakakêna putih

    Formula Molekul:C11H8O2

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Hot Selling Stock Supply Biotin Powder

    Hot Selling Stock Supply Biotin Powder

    jeneng produk:Biotin

    Jumlah Pesanan Min:25KGS

    Kapabilitas sumber:6Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:58-85-5

    Penampilan:Putih nganti putih kaya bubuk kristal

    Formula Molekul:C10H16N2O3S

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • High Quality Riboflavin Vitamin b2

    Vitamin B2 Riboflavin Kualitas Tinggi

    jeneng produk:Vitamin B2 (Riboflavin)

    Jumlah Pesanan Min:25KGS

    Kapabilitas sumber:6Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:83-88-5

    Penampilan:Bubuk kuning

    Formula Molekul:C17H20O6N4

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Top Quality High Purity Vitamin B3

    Vitamin B3 Kemurnian Tinggi Kualitas Top

    jeneng produk:Vitamin B3

    Jumlah Pesanan Min:25KGS

    Kapabilitas sumber:80Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:98-92-0

    Penampilan:Bubuk kristal putih

    Formula Molekul:C6H6N2O

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • High Quality Pharmaceutical Grade Vitamin B12

    Kualitas Pharmaceutical Grade Vitamin B12

    jeneng produk:Vitamin B12

    Jumlah Pesanan Min:1 KGS

    Kapabilitas sumber:3Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:68-19-9

    Penampilan:Bubuk kristal abang peteng

    Formula Molekul:C63H88CoN14O14P

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Factory Supply Powder Vitamin E With Best Price

    Pabrik Pasokan Bubuk Vitamin E Kanthi Rega Paling Apik

    jeneng produk:Vitamin E

    Jumlah Pesanan Min:25KGS

    Kapabilitas sumber:50Ton saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah Pembayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:59-02-9

    Penampilan:Wêdakakêna wêdakakêna kuning cahya utawa putih

    Formula Molekul:C29H50O2

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Nama Produk: Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL)/Thiamine Mononitrate

    Nomer CAS: 67-03-8

    Jeneng Liyane: Thiamine hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Panggonan Asal: China

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Nama Produk: Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL)/Thiamine Mononitrate

    Nomer CAS: 67-03-8

    Jeneng Liyane: Thiamine hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Panggonan Asal: China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade/Feed Grade/Medicine Grade

    Umur beting: 2 Taun

    Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL) minangka bubuk kristal putih, nduweni mambu khusus.arang larut ing banyu, rada larut ing etanol lan kloroform,

    lan ora larut ing ether..Digunakake minangka aditif pangan, feed lan pharmaceuticals.

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade / Feed Grade / Medicine Grade

    Nomer Model: HBY-calcium pantothenate

    Urip beting: 2 taun

    Panyimpenan: Panggonan Dingin garing

    Vitamin B5 kadhangkala disebut vitamin antistress lan ana indikasi sing bisa mbiyantu nambani depresi lan kuatir.Sawetara dokter, nyatane, bakal menehi saran supaya pasien sing nandhang stres kronis njupuk dosis tambahan asam pantotenat.Asam pantotenat (vitamin B5) minangka komponen penting saka koenzim A (CoA) lan protein pembawa asil (ACP).COA dibutuhake kanggo reaksi kimia sing ngasilake energi saka karbohidrat, lemak, lan protein lan kanggo sintesis lemak esensial, kolesterol, hormon tartamtu, lan neurotransmitter asetilkolin.