Thickeners

  • Halal Food Grade Powder Gelatin

    Halal Food Grade Powder Gelatin

    Jeneng produk: Gelatin

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS: 9000-70-8

    Kemasan: 25kg/bag

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Natrium Karboksimetil Selulosa

    Jeneng produk: Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:9004-32-4

    Kemasan: 25kg/bag

    17 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

     

  • Xanthan Gum 80Mesh

    Xanthan Gum 80 Mesh

    Nama Produk: Xanthan Gum 80 Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Kemasan: 25kg/bag

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Xanthan Gum 200Mesh

    Xanthan Gum 200 Mesh

    Nama Produk: Xanthan Gum 200 Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Kemasan: 25kg/bag

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • High quality Food Additives Guar Gum Powder

    Kualitas Tinggi Aditif Pangan Guar Gum Powder

    Nama produk: Guar Gum Powder

    Nomer CAS 9000-30-0

    MF:C10H14N5Na2O12P3

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing, ora beku.Tetep adoh saka cahya sing kuwat.

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • Food Grade Pure Organic Pectin Powder

    Bubuk Pektin Organik Pure Food Grade

    Jeneng produk: Pectin

    Nomer CAS: 9000-69-5

    MF:C5H10O5

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • High quality Food Additives Sodium Alginate

    Aditif Pangan Kualitas Tinggi Sodium Alginate

    Jeneng produk: Sodium Alginate

    Nomer CAS: 33665-90-6

    MF:C4H5NO45

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Rega Fob: US $0.8 – 2.55/Kg

    Minimal Order Quantity: 100/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Jenis: Thickener, Emulsifier, Industri Produksi Minyak

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kemampuan Sumber: 3000 Metrik ton saben Wulan

    Nomer kasus: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    Einecs No.: 234-394-2

  • Manufacutrer Kappa Refined Carrageenan
  • High Quality Gelatin of Different Bloom

    High Quality Gelatin saka Bloom Beda

    Jeneng produk: Gelatin

    Nomer CAS: 9000-70-8

    MF:C102H151O39N31

    Kelas: Food Grade

    Paket: 25kg/bag

  • Wholesale Food Grade Gellan Gum

    Grosir Food Grade Gellan Gum

    Nama produk: Gellan gum

    Nomer CAS: 71010-52-1

    Kelas: Food Grade

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Nomer CAS: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    EINECS No.: 234-394-2

    Nomer FEMA: N/A

    Panggonan Asal: China

    Tipe: TICKERS

    Jeneng merek: ANY BRAND

    Nomer Model: 80 mesh, 200 mesh

    Ukuran Mesh: 80 mesh, 200 mesh

    Standar: Food grade

    Umur simpan: 24 BULAN

    Packing: 25G/BAG utawa Pallets

    Sertifikat: Kosher/ Halal/ISO/HACCP

    Panyimpenan: Panggonan sing adhem lan garing

    Xanthan gum minangka heteropolisakarida asam ekstraselular sing diprodhuksi dening fermentasi bakteri xanthomonas campestris.Digawe saka pati jagung lan karbohidrat liyane liwat pangolahan cluturing, extracting, evaporating lan mecah, kang digunakake digunakake ing industri kayata pangan, lenga, ming, farmasi lan tekstil.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2