Acidants

  • Sodium Citrate

    Sodium Sitrat

    Jeneng produk:Sodium Sitrat

    Tipe:Pengatur kaasaman

    Nomer CAS:6132-04-3

    Packing: 25kg/bag;

    25 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Ukuran partikel: 12-40 mesh/30-100 mesh

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • DL Malic Acid

    Asam malat DL

    Jeneng produk:Asam malat DL

    Tipe:Pengatur kaasaman

    Nomer CAS:6915-15-7

    Packing: 25kg/bag;

    21 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min.Jumlah Order: 1Ton

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Fumaric Acid

    Asam Fumarat

    Jeneng produk:Asam Fumarat

    Tipe:Pengatur kaasaman

    Nomer CAS:110-17-8

    Model: HWS / CWS

    Packing: 25kg/bag;

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min.Jumlah Order: 1Ton

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Citric Acid Monohydrate

    Asam sitrat Monohidrat

    Jeneng produk:Asam sitrat Monohidrat

    Tipe:Pengatur kaasaman

    Nomer CAS:5949-29-1

    Packing: 25kg/bag;

    25 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min.Order Quantity: 5Ton

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Best selling Food Additives Citric Acid Anhydrous

    Paling laris Pangan Aditif Citric Acid Anhydrous

    Jeneng produk: Citric Acid Anhydrous

    Wangun: kristal tanpa warna utawa bubuk kristal putih.

    Aplikasi utama: utamane digunakake ing industri panganan lan omben-omben, lan ing obat-obatan, industri kimia, cuci lan industri liyane duwe macem-macem panggunaan, ing lapangan panganan utamane digunakake minangka agen asam lan perasa.

    Karakteristik umum: rumus molekul: C6H8O7 bobot molekul: 192.1

    Packing: 25kg tas, 50lb tas, 500kg tas, 1000kg tas pallet packing, etc.

    Panyimpenan: Tetep adoh saka cahya, ditutup lan disimpen ing papan sing garing lan adhem.

    Standar kualitas: BP98, USP24, standar perusahaan, lsp.

  • Sodium Citrate/Trisodium Citrate Dihydrate BP/USP/FCC/E331

    Sodium Citrate/Trisodium Citrate Dihydrate BP/USP/FCC/E331

    jeneng produk:Sodium Sitrat

    Jumlah Pesanan Min: 1000kg

    Kapabilitas sumber:3000Ton / saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai/Qingdao

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:6132-04-3

    Penampilan:Bubuk kristal putih utawa meh putih

    Formula Molekul:C6H5Na3O7 2H2O

    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina

  • Tartaric acid

    Asam tartarat

    jeneng produk:Asam tartarat

    Jumlah Pesanan Min: 1000kg

    Kapabilitas sumber:2000Ton / saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai/Qingdao

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:133-37-9
    Penampilan:bubuk kristal putih
    Formula Molekul:C4H6O6
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Manufactory Supply High Quality Lactic Acid Powder

    Pabrik Pasokan Bubuk Asam Laktat Berkualitas Tinggi

    jeneng produk:Asam laktat

    Jumlah Pesanan Min: 1000kg

    Kapabilitas sumber:3000Ton / saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai/Qingdao

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:50-21-5
    Penampilan:Wêdakakêna putih
    Formula Molekul:CH3CHOHCOOH
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Best Price Food Grade Potassium Citrate Powder

    Bubuk Kalium Sitrat Food Grade paling apik

    jeneng produk:Kalium Sitrat

    Jumlah Pesanan Min: 1000kg

    Kapabilitas sumber:3000Ton / saben Wulan

    Pelabuhan:Shanghai/Qingdao

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:6100-05-6
    Penampilan:Putih Crystal Granular utawa Powder
    Formula Molekul:C6H5K3O7 H2O
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina