Hubungi Kita

Hubungi kita

Hubungi kita saiki!

phone

SHANGHAI TIANJIA BIOCHEMICAL CO.,LTD.

Telpon:+86-021-69925189

Fax:021-51952599

WhatsApp:0086-13816573468

alamat:R-408, Zhongji Mansion, No.819-1, Yinxiang Rd, Jiading Area, Shanghai, China

Formulir Kontak

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Konsultasi Aplikasi, Dhukungan Sample, Pricing etc.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita