Kabar

  • 2023 Health Ingredients Japan Exhibition

    2023 Health Ingredients Japan Exhibition

    Kita seneng ngumumake manawa Perusahaan Tianjiachem bakal melu pameran ing Pameran Bahan Kesehatan Jepang 2023.Acara penting iki bakal ditindakake wiwit tanggal 4 nganti 6 Oktober ing Tokyo, Jepang, sajrone telung dina.Minangka le...
    Waca liyane
  • Ekstrak saw palmetto

    Ekstrak saw palmetto

    Minyak sawit saw sing diekstrak saka woh sawit digunakake minangka bahan baku, β- Cyclodextrin digunakake minangka bahan bantu lan proses pembungkus minyak digunakake kanggo ngowahi minyak sawit saw dadi produk bubuk, sing migunani kanggo formulasi lan konsumsi. .Produk kasebut umume minangka ...
    Waca liyane
  • Ngenalke Sensasi Manis: Vanillin saka Tianjiachem

    Ing jagad kuliner lan inovasi rasa, Tianjiachem dadi panyedhiya bahan-bahan sing luar biasa, lan tawaran paling anyar ora ana sing istiméwa.Ngidini sampeyan ngenalake sampeyan babagan alam vanillin sing nggumunake, komponen utama sing ningkatake ess ...
    Waca liyane
  • Kreativitas Kuliner, Pilihan Rasa: Seri Essence of Flavouring Products Tianjiachem

    Kreativitas Kuliner, Pilihan Rasa: Seri Essence of Flavouring Products Tianjiachem

    Ing dunyo gastronomy, ngendi roso nenun crita, Tianjiachem muncul minangka cahya anjog karo sawetara saka enhancers rasa.Ayo miwiti lelungan kanggo njelajah jagad kreatifitas kuliner sing dibuwang dening produ...
    Waca liyane
  • Apa Ekstrak Reishi?

    Apa Ekstrak Reishi?

    Ganoderma lucidum.Wis pirang-pirang abad digunakake ing obat tradisional Cina lan budaya Asia liyane kanggo keuntungan kesehatan sing potensial.Reishi dikenal minangka "jamur keabadian" amarga dipercaya ndhukung ...
    Waca liyane
  • Pabrik Rasa Tianjiachem

    Pabrik Rasa Tianjiachem

    Pabrik kita duwe rong basis produksi, dumunung ing Distrik Panyu, Kutha Guangzhou lan Kutha Maoming Gaozhou.China wiwit taun 2007. Kita ngasilake pemanis rasa lan campuran, produk kasebut wis ngladeni m ...
    Waca liyane
  • Tianjiachem melu ing Pameran FIA Afrika Mesir: Memimpin Gelombang Inovasi ing Industri Aditif Pangan

    Minangka sudagar aditif pangan anjog diadegaké ing 2011, Tianjiachem ngrambah sukses gedhe dening ndudohake sawetara produk ekstensif lan layanan profesional ing pameran.Dadi salah sawijining peserta pameran ing Pameran FIA Afrika Mesir, tianjiachem misuwur banget ...
    Waca liyane
  • Ngobong Potensi, Nggayuh Bebarengan

    Ngobong Potensi, Nggayuh Bebarengan

    Ing lanskap bisnis modern, budaya perusahaan nduweni peran penting, minangka simbol kohesi internal lan jembatan kanggo ijol-ijolan emosi ing antarane karyawan.Tianjiachem Corporation, minangka perusahaan dipandu dening inovatif lan cari...
    Waca liyane
  • Mbukak Inovasi ing Bahan Pangan: Tianjiachem Cemlorot ing Vitafoods Asia 2023″

    Mbukak Inovasi ing Bahan Pangan: Tianjiachem Cemlorot ing Vitafoods Asia 2023″

    Pameran Vitafoods Asia 2023 sing paling diantisipasi wis ana ing cakrawala, menehi tandha acara penting ing industri panganan Asia.Tianjiachem wis siyap kanggo melu minangka peserta pameran, nampilake inovasi sing luar biasa ing bahan panganan....
    Waca liyane
  • L-asam malat

    L-asam malat

    Asam malat minangka asam organik alami sing ditemokake ing macem-macem woh-wohan, utamane apel.Iki minangka asam dikarboksilat kanthi rumus kimia C4H6O5.Asam L-Malic minangka bahan penting ing industri panganan, omben-omben, lan farmasi amarga sifat unik lan serbaguna ...
    Waca liyane
  • Kalium sorbate

    Kalium sorbate minangka pengawet panganan sing umum digunakake kanggo nyegah pertumbuhan jamur, ragi, lan jamur ing macem-macem jinis produk panganan.Iki minangka uyah kalium saka asam sorbic, sing ana kanthi alami ing sawetara woh-wohan kaya woh wohan beri, lan disintesis sacara komersial ...
    Waca liyane
  • gum xanthan

    Panaliten anyar ngungkapake permen karet Xanthan minangka bahan sing bisa dijanjekake kanggo produk tanpa gluten.Panaliten kasebut, ditindakake dening tim ilmuwan panganan ing t...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3