Creatine Monohydrate

  • Creatine Monohydrate

    Creatine Monohydrate

    Jeneng produk:Creatine Monohydrate

    Tipe: Suplemen Nutrisi

    Ukuran partikel: 200Mesh utawa 80Mesh

    Nomer CAS: 6020-87-7

    Packaging: 25kg / Bag utawa 25kg / Karton

    (Dhukungan kanggo kemasan khusus)

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A