susu

  • Halal Food Grade Powder Gelatin

    Halal Food Grade Powder Gelatin

    Jeneng produk: Gelatin

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS: 9000-70-8

    Kemasan: 25kg/bag

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Natrium Karboksimetil Selulosa

    Jeneng produk: Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:9004-32-4

    Kemasan: 25kg/bag

    17 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

     

  • Isolated Soy Protein

    Protein Soy sing diisolasi

    Jeneng produk: Isolated Soy Protein

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Packing: packing utama film poliethelin, packing njaba polypropylene tas anyaman.Bobot net 20 kg.

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Soy Protein Isolated minangka protein sing diisolasi saka kacang kedelai.Iki digawe saka kacang kedelai sing wis dibuwang lan dibuwang.Iki digunakake ing macem-macem panganan, kayata salad dressing, sup, analog daging, analog, bubuk wedang, keju, krimer non-susu, panganan cuci mulut beku, topping kocok, formula bayi, roti, sereal sarapan, pasta lan panganan pet.