Natrium Benzoat Kab

  • High Purity Preservatives BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Pengawet Kemurnian Tinggi BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Jeneng produk: sodium benzoate Powder/Granular

    CAS: 532-32-1

    Rumus molekul: C7H5NaO2

    Bobot molekul: 122.1214

    Sifat fisik lan kimia: kristal prismatik putih utawa ora ana warna, utawa bubuk putih.Kapadhetan relatif yaiku 1,44.Larut ing banyu.

    Packing: packing utama film poliethelin, packing njaba polypropylene tas anyaman.Bobot net 25 kg.

    Panyimpenan: Panggonan sing berventilasi lan garing, adoh saka srengenge, adoh saka geni sing mbukak.

    Dianggo: pengawet, agen antimikroba.