Vitamin B5

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade / Feed Grade / Medicine Grade

    Nomer Model: HBY-calcium pantothenate

    Urip beting: 2 taun

    Panyimpenan: Panggonan Dingin garing

    Vitamin B5 kadhangkala disebut vitamin antistress lan ana indikasi sing bisa mbiyantu nambani depresi lan kuatir.Sawetara dokter, nyatane, bakal menehi saran supaya pasien sing nandhang stres kronis njupuk dosis tambahan asam pantotenat.Asam pantotenat (vitamin B5) minangka komponen penting saka koenzim A (CoA) lan protein pembawa asil (ACP).COA dibutuhake kanggo reaksi kimia sing ngasilake energi saka karbohidrat, lemak, lan protein lan kanggo sintesis lemak esensial, kolesterol, hormon tartamtu, lan neurotransmitter asetilkolin.