Xanthan Gum

  • Xanthan Gum 80Mesh

    Xanthan Gum 80 Mesh

    Nama Produk: Xanthan Gum 80 Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Kemasan: 25kg/bag

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Xanthan Gum 200Mesh

    Xanthan Gum 200 Mesh

    Nama Produk: Xanthan Gum 200 Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Kemasan: 25kg/bag

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Rega Fob: US $0.8 – 2.55/Kg

    Minimal Order Quantity: 100/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Jenis: Thickener, Emulsifier, Industri Produksi Minyak

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kemampuan Sumber: 3000 Metrik ton saben Wulan

    Nomer kasus: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    Einecs No.: 234-394-2

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Nomer CAS: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    EINECS No.: 234-394-2

    Nomer FEMA: N/A

    Panggonan Asal: China

    Tipe: TICKERS

    Jeneng merek: ANY BRAND

    Nomer Model: 80 mesh, 200 mesh

    Ukuran Mesh: 80 mesh, 200 mesh

    Standar: Food grade

    Umur simpan: 24 BULAN

    Packing: 25G/BAG utawa Pallets

    Sertifikat: Kosher/ Halal/ISO/HACCP

    Panyimpenan: Panggonan sing adhem lan garing

    Xanthan gum minangka heteropolisakarida asam ekstraselular sing diprodhuksi dening fermentasi bakteri xanthomonas campestris.Digawe saka pati jagung lan karbohidrat liyane liwat pangolahan cluturing, extracting, evaporating lan mecah, kang digunakake digunakake ing industri kayata pangan, lenga, ming, farmasi lan tekstil.