promosi

  • Titanium dioxide

    Titanium dioksida

    Jeneng produk: Titanium Dioxide(Tio2)

    Nomer CAS: 13463-67-7

    MF: TiO2

    EINECS No.:215-280-1

    Panggonan Asal: China

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Nama Produk: Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL)/Thiamine Mononitrate

    Nomer CAS: 67-03-8

    Jeneng Liyane: Thiamine hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Panggonan Asal: China

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Rega Fob: US $0.8 – 2.55/Kg

    Minimal Order Quantity: 100/Kg

    Pelabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Jenis: Thickener, Emulsifier, Industri Produksi Minyak

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kemampuan Sumber: 3000 Metrik ton saben Wulan

    Nomer kasus: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    Einecs No.: 234-394-2

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Pangan Power Potassium Sorbate

    Jeneng produk: Potassium Sorbate

    Nomer CAS: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1

    Nomer FEMA: N/A

    Panggonan Asal: China

    Jenis: Pengawet

    Sertifikasi: HALAL ISO KOSHER

    Standar Kelas: Food Grade

    Umur beting: 2 Taun

    Kalium sorbat yaiku uyah kalium saka asam sorbat, rumus kimia CH3CH=CH−CH=CH−CO2K.Iku uyah putih sing larut banget ing banyu (58,2% ing 20 °C).Utamane digunakake minangka pengawet panganan (nomer E202).Kalium sorbate efektif ing macem-macem aplikasi kalebu panganan, anggur, lan produk perawatan pribadi.Nalika asam sorbic ana sacara alami ing sawetara woh wohan beri, meh kabeh produksi sorbicacid ing donya, sing asale saka kalium sorbate, diprodhuksi sacara sintetik.

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh utawa 200mesh

    Nama produk: Xanthan Gum

    Nomer CAS: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    EINECS No.: 234-394-2

    Nomer FEMA: N/A

    Panggonan Asal: China

    Tipe: TICKERS

    Jeneng merek: ANY BRAND

    Nomer Model: 80 mesh, 200 mesh

    Ukuran Mesh: 80 mesh, 200 mesh

    Standar: Food grade

    Umur simpan: 24 BULAN

    Packing: 25G/BAG utawa Pallets

    Sertifikat: Kosher/ Halal/ISO/HACCP

    Panyimpenan: Panggonan sing adhem lan garing

    Xanthan gum minangka heteropolisakarida asam ekstraselular sing diprodhuksi dening fermentasi bakteri xanthomonas campestris.Digawe saka pati jagung lan karbohidrat liyane liwat pangolahan cluturing, extracting, evaporating lan mecah, kang digunakake digunakake ing industri kayata pangan, lenga, ming, farmasi lan tekstil.

  • High Purity Sweetener Acesulfame K

    Pemanis Kemurnian Tinggi Acesulfame K

    Jeneng produk: Acesulfame Potassium/Acesulfame K

    Nomer CAS: 33665-90-6

    MF:C4H5NO45

    EINECS No.: 259-715-3

    Panggonan Asal: China

    Tipe: Pemanis

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Nama Produk: Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL)/Thiamine Mononitrate

    Nomer CAS: 67-03-8

    Jeneng Liyane: Thiamine hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Panggonan Asal: China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade/Feed Grade/Medicine Grade

    Umur beting: 2 Taun

    Penampilan: Kristal putih utawa bubuk kristal

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Thiamine Hydrochloride (Vitamin B1 HCL) minangka bubuk kristal putih, nduweni mambu khusus.arang larut ing banyu, rada larut ing etanol lan kloroform,

    lan ora larut ing ether..Digunakake minangka aditif pangan, feed lan pharmaceuticals.

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsen Pasokan Vitamin B5 (D-Calcium Pantothenate)

    Jeneng produk: Vitamin B5 Calcium Pantothenate / D-Calcium Pantothenate / Cairan Asam Pantotenat

    Nomer CAS: 137-08-6/79-83-4

    Jeneng liya: kalsium pantotenat

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.:205-278-9

    Panggonan China

    Jinis: Vitamin, Asam Amino lan Koenzim

    Standar Kelas: Food Grade / Feed Grade / Medicine Grade

    Nomer Model: HBY-calcium pantothenate

    Urip beting: 2 taun

    Panyimpenan: Panggonan Dingin garing

    Vitamin B5 kadhangkala disebut vitamin antistress lan ana indikasi sing bisa mbiyantu nambani depresi lan kuatir.Sawetara dokter, nyatane, bakal menehi saran supaya pasien sing nandhang stres kronis njupuk dosis tambahan asam pantotenat.Asam pantotenat (vitamin B5) minangka komponen penting saka koenzim A (CoA) lan protein pembawa asil (ACP).COA dibutuhake kanggo reaksi kimia sing ngasilake energi saka karbohidrat, lemak, lan protein lan kanggo sintesis lemak esensial, kolesterol, hormon tartamtu, lan neurotransmitter asetilkolin.

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Pangan Power Potassium Sorbate

    Jeneng produk: Potassium Sorbate

    Nomer CAS: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1

  • Manufacturer Direct Supply Titanium Dioxide(Tio2)

    Produsen Pasokan Langsung Titanium Dioxide(Tio2)

    Jeneng produk: Titanium Dioxide (Tio2)

    Nomer CAS: 13463-67-7

    MF: TiO2

    EINECS No.:215-280-1

    Panggonan Asal: China

    Standar Kelas: Kelas Industri

    Aplikasi: lapisan, plastik, karet

    Nomer Model: R216/R218/R828/R1930

    Teknologi produksi: proses sulfat/proses klorida

    Panyimpenan: Tetep adoh saka cahya, ditutup lan disimpen ing papan sing garing lan adhem.

    Standar kualitas: BP98, USP24, standar perusahaan, lsp.

    Titanium Dioxide Anatase yaiku bubuk putih, ora larut ing banyu, larut ing asam lan alkali sing panas lan konsentrasi, nduweni stabilitas kimia sing apik;Nduweni daya achromatic sing kuwat, nutupi daya, kanthi sifat pigmen sing apik banget.

  • Food Grade Inositol Supplement CAS 87-89-8

    Suplemen Inositol Food Grade CAS 87-89-8

    Jeneng produk: Inositol

    Jeneng Liyane: Hexahydroxycyclohexane, Myo-Inositol, meso-inositol
    Tipe: Nutrition Enhancers
    Nomer CAS: 87-89-8
    EINECS No.:201-781-2
    Formula Molekul: C6H12O6
    Kelas: Food Garde

    Urip beting: 24 Wulan
    Panggonan Asal: China

    Wêdakakêna inositol murni minangka kristal putih sing stabil, larut ing banyu lan manis, tahan asam, alkali lan panas.

    Inositol disebarake kanthi akeh ing kewan lan tanduran, biji-bijian, lan Inositol minangka faktor pertumbuhan kewan lan mikroorganisme.

    Inositol minangka sumber nutrisi penting kanggo manuk lan mamalia.

    Inositol ana ing jagung minangka hexaphosphate ing wangun hexaphosphate.