Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Kepiye carane nerusake pesenan kanggo saben produk?

First, pls ngirim kita priksaan supaya kita ngerti syarat (penting);
Kapindho, kita bakal ngirim penawaran lengkap kalebu biaya pengiriman;
Katelu, konfirmasi pesenan lan ngirim pembayaran / simpenan;
Papat, kita bakal ngatur produksi utawa ngirim barang sawise nampa kuitansi bank.

Apa sertifikat kualitas produk sing bisa diwenehake?

GMP, ISO22000, HACCP, BRC, KOSHER, MUI HALAL, ISO9001, ISO14001 lan Laporan Tes Pihak Ketiga, kayata SGS utawa BV.

Apa sampeyan profesional babagan layanan logistik ekspor lan legalisasi dokumen?

A. Luwih saka 10 taun, kanthi pengalaman lengkap logistik & layanan sawise dodolan.
B. Familiar lan pengalaman legalisasi sertifikat: legalisasi CCPIT / Kedutaan Besar, lan Sertifikat inspeksi pra-pengiriman.Sertifikat COC, gumantung saka panyuwunan panuku.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

Kita bisa nyedhiyakake conto kanggo persetujuan kualitas pra-pengiriman, produksi uji coba lan uga ndhukung mitra kita kanggo ngembangake bisnis liyane bebarengan.

Apa Merk & Paket sing bisa diwenehake?

A. Merek asli, Tianjia Brand lan uga OEM adhedhasar panyuwunan pelanggan,
Paket B.The bisa dadi paket cilik kanggo 1kg / tas utawa 1kg / timah ing dikarepake panuku.

Apa istilah Pembayaran?

T/T, L/C, D/P, Western Union, utawa liwat Alibaba Group

Apa Ketentuan Pangiriman?

A.EXW, FOB, CIF, CFR CPT, CIP DDU utawa dening DHL / FEDEX / TNT.
B.Kintunan bisa Campuran FCL, FCL, LCL utawa dening Maskapai, Kapal lan mode transportasi Sepur.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?