Pameran Bahan Pangan Fi Afrika

图片1

Shanghai Tianjia Biochemical Co.,Ltd.arep melu ing Fi Africa Food Ingredients Exhibition ing Mei minangka exhibitor, lan nomer booth H2j40.Pameran iki minangka acara gedhe ing industri bahan pangan global, narik kawigaten perusahaan lan profesional saka sak ndonya kanggo ngunjungi lan ijol-ijolan saben taun.

Minangka perusahaan profesional sing melu bisnis bahan pangan, Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd wis setya nyedhiyakake produk sing berkualitas, dipercaya lan layanan sing apik kanggo para pelanggan global.Ing pameran iki, kita bakal nampilake produk lan teknologi paling anyar, kanggo nduduhake kekuatan profesional ing bidang bahan pangan.

Kita bakal nggunakake platform pameran kanggo nindakake ijol-ijolan ekstensif lan kerjasama karo pelanggan lan kolega industri saka kabeh ndonya, lan njelajah arah pembangunan mangsa lan tren pasar.Kita pitados bilih liwat partisipasi ing pameran iki, kita bakal luwih ngerti tren paling anyar lan kabutuhan customer ing industri, lan nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan sing luwih apik.

Shanghai Tianjia Biochemical Co.,Ltd.ngarepake ketemu sampeyan ing Pameran Bahan Pangan Fi Afrika, lan nampani profesional industri kanggo ngunjungi booth H2j40 kanggo sinau luwih lengkap babagan produk lan layanan.

 


Wektu kirim: Apr-21-2023