Protein Soy sing diisolasi

1DT1WQ3WDYYBD51`U9MR5U9

Isolat protein kedelai dipérang dadi telung jinis, yaiku jinis gel, jinis injeksi lan dispersibilitas nutrisi.

Beda jinis isolat protein soya duwe karakteristik produk sing beda lan aplikasi sing beda.

Bisa digunakake kanthi akeh ing sosis emulsi, produk surimi, ham, panganan vegetarian, bubuk protein, lsp.

JENIS GEL

图片1

Iki minangka salah sawijining jinis protein tanduran alami sing digawe saka bahan mentah kedele Non-GMO, lan nggunakake teknologi canggih internasional.Digunakake kanthi akeh ing sosis, panganan sing disiapake beku, isi, produk glepung, analoque vegetarian, lsp.

JENIS INJEKSI

图片2

Iki minangka salah sawijining jinis protein tanduran alami sing digawe saka bahan mentah kedele Non-GMO, lan nggunakake teknologi canggih internasional.

Bisa digunakake kanthi akeh ing ham, daging babi, daging panggang, pitik, saus brine lan produk liyane.

JENIS DISPERSI NUTRIEN

图片3

Iki minangka salah sawijining jinis protein tanduran alami sing digawe saka bahan mentah kedele Non-GMO, lan nggunakake teknologi canggih internasional.

Bisa digunakake kanthi akeh ing omben-omben protein nabati, minuman olahraga produk susu, bubuk protein.

Kita nyedhiyakake Isolate Soy Protein kanthi merek TianJia.Kita ngedongkrak keunggulan bisnis para klien kanthi nyediakake produk sing ramah biaya lan berkualitas kanthi cara sing ramping lan cepet lan tujuane dadi tautan penting ing rantai pasokan panganan global.


Wektu kirim: Jul-23-2021