Kosmetik & Kimia

  • PEMANIS: ASPARTAME POWDER/ ASPARTAME GRANULAR

    PEMANIS: ASPARTAME POWDER/ ASPARTAME GRANULAR

    Aplikasi Aspartam Aspartam Aspartam Tianjia digunakake kanggo nggawe akeh produk tanpa gula, kalori lan panganan, kayata: ●Omben-omben: minuman berkarbonasi lan isih lembut, jus buah lan sirup buah.●Table-top: pemanis sing dikompres, pemanis bubuk (sendok-kanggo-sendok), manis...
    Waca liyane