Farmasi

  • ANTIOXIDANTS ASCORBIC ACID VITAMIN C

    ANTIOKSIDAN ASAM ASCORBIC VITAMIN C

    Cara Produksi: Asam askorbat disiapake sacara sintetik utawa diekstrak saka macem-macem sumber sayur-sayuran sing ana kanthi alami, kayata rose hips, blackcurrants, jus buah jeruk, lan woh Capsicum annuum L. Prosedur sintetik umum kalebu hidrogenasi. D-...
    Waca liyane