Kalsium propionat

  • Food Grade Calcium Propionate

    Food Grade Kalsium propionat

    jeneng produk:Kalsium propionat

    Nomer CAS:4075-81-4

    MF:C6H10CaO4

    kelas:Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    urip beting:2 taun

    Paket:25 kg/bag

    Aplikasi:

    1) Bisa digunakake minangka inhibitor mildew, pengawet lan bakterisida.

    2) Digunakake ing panganan, rokok lan industri farmasi.

    3) Bisa uga digunakake ing karet butil kanggo nyegah tuwa lan ngluwihi umur layanan.

    4) Digunakake ing roti, kue, jeli, selai, wedang lan saus.