bubuk kakao

  • Factory Supply High Quality Cocoa Powder

    Pasokan Pabrik Bubuk Kakao Kualitas Tinggi

    Nama Produk: Sertifikasi bubuk kakao: ISO, GMP, KOSHER

    Umur simpan: 2 Taun Bobot (kg): 25kg / tas

    Penampilan: Wêdakakêna Coklat Tua Isi Lemak: 10-12%

    Isi kakao: 100% Packing: 25kg/Tas/karton

    Urip beting: 2 taun Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Wêdakakêna kakao minangka biji kakao (wiji) sing dijupuk saka polong (woh-wohan) wit kakao, dipikolehi kanthi cara fermentasi, ditumbuk kasar, dikupas, lan liya-liyane (umum dikenal minangka kue coklat), sing dibuwang saka kue coklat.Bubuk, yaiku bubuk coklat.Wêdakakêna coklat dipérang dadi wêdakakêna coklat dhuwur, medium lan kurang lemak miturut isi lemak;iku dipérang dadi wêdakakêna alam lan wêdakakêna alkalized miturut cara Processing beda.Wêdakakêna coklat nduweni aroma coklat sing kuwat lan bisa digunakake ing coklat, omben-omben, susu, es krim, permen, kue-kue lan panganan sing ngandhut coklat liyane.