Pati jagung

  • Best selling Food Additives Corn Starch

    Paling laris Pangan Aditif Pati Jagung

    jeneng produk:Pati jagung
    Jumlah Pesanan Min:1000KG
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi
    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Wêdakakêna warna putih utawa kuning pucet, lan nggilap
    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina