EDTA

  • High quality Food Additives Disodium EDTA 2Na 

    Aditif Pangan Kualitas Tinggi Disodium EDTA 2Na

    jeneng produk:Natrium EDTA 2 Na 

    Nomer CAS: 6381-92-6

    MF: C10H14N2O8Na2.2H2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    EDTA-2Na digunakake ing deterjen, sabun cair, sampo, bahan kimia pertanian, solusi fixer kanggo pangembangan film warna, pembersih banyu, pengubah PH.Nalika nyatakake reaksi redoks kanggo polimerisasi karet butil benzena, digunakake minangka bagian saka aktivator kanggo kompleksasi ion logam lan ngontrol kecepatan polimerisasi.