Wêdakakêna endhog

  • Best Selling Food Additives Egg Powder

    Paling Laris Panganan Aditif Telur Bubuk

    jeneng produk:Wêdakakêna endhog
    Jumlah Pesanan Min:1000 Kg
    Kapabilitas sumber:1000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk Kuning Muda

    Formula Molekul:
    Urip beting:2 taun

    Panggonan Asal:Cina