roso

  • High Quality Monosodium Glutamate 99% 20-60mesh/60-120 mesh

    Monosodium Glutamat Kualitas Tinggi 99% 20-60mesh/60-120 mesh

    jeneng produk:Monosodium glutamat

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 142-47-2
    Penampilan: Kristal putih
    Formula Molekul: Umur beting: 2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • High Quality Ethyl Maltol Powder Food Grade Ethyl Maltol Fragrance Enhancer

    Kualitas Tinggi Etil Maltol Powder Food Grade Ethyl Maltol Wewangian Enhancer

    jeneng produk:Etil Maltol Kab

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:4940-11-8
    Penampilan: kristal putih utawa rada kuning
    Formula Molekul: 140.14
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Ethyl Vanillin Food Flavorings Food Additives

    Etil Vanillin Perasa Pangan Aditif Pangan

    jeneng produk:Etil Vanillin

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 121-33-5
    Penampilan: Bubuk kristal putih nganti kuning utawa kristal acicular
    Formula Molekul: 166.17
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Hot Sale Menthol Crystal Powder

    Hot Sale Menthol Crystal Powder

    jeneng produk:Kristal Menthol Kab

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:C10H20O
    Penampilan: Kristal heksagonal utawa jarum sing ora ana warna, transparan
    Formula Molekul: 156.27
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • High quality vanillin Powder

    Vanillin Powder kualitas dhuwur

    jeneng produk:Vanillin

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan: SHanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 1221-33-5
    Penampilan: Vanillin katon minangka kristal sing alus, putih nganti rada kuning, biasane jarum
    Formula Molekul: C8H8O3
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Chin

  • Food Grade Acidity Regulators potassium bitartrate/cream of tartar/potassium hydrogen tartrate

    Food Grade Acidity Regulator kalium bitartrat/krim tartar/kalium hidrogen tartrat

    jeneng produk:Krim saka tartar

    Jumlah Pesanan Min:500KGS

    Kapabilitas sumber:3000Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan: Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart Jangka: T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 868-14-4; 35-04-1; 6381-58-4
    Penampilan: Wêdakakêna putih
    Formula Molekul:KC4H5O6
    Umur beting: 2 taun
    Panggonan Asal: China

  • High quality Maltol Powder Usp 99% Wholesale

    Kualitas Tinggi Maltol Powder Usp 99% Grosir

    jeneng produk:Maltol

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 118-71-8
    Penampilan: kristal putih utawa bubuk kristal
    Formula Molekul: 126.11
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Factory Supply High Quality Cocoa Powder

    Pasokan Pabrik Bubuk Kakao Kualitas Tinggi

    Nama Produk: Sertifikasi bubuk kakao: ISO, GMP, KOSHER

    Umur simpan: 2 Taun Bobot (kg): 25kg / tas

    Penampilan: Wêdakakêna Coklat Tua Isi Lemak: 10-12%

    Isi kakao: 100% Packing: 25kg/Tas/karton

    Urip beting: 2 taun Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Wêdakakêna kakao minangka biji kakao (wiji) sing dijupuk saka polong (woh-wohan) wit kakao, dipikolehi kanthi cara fermentasi, ditumbuk kasar, dikupas, lan liya-liyane (umum dikenal minangka kue coklat), sing dibuwang saka kue coklat.Bubuk, yaiku bubuk coklat.Wêdakakêna coklat dipérang dadi wêdakakêna coklat dhuwur, medium lan kurang lemak miturut isi lemak;iku dipérang dadi wêdakakêna alam lan wêdakakêna alkalized miturut cara Processing beda.Wêdakakêna coklat nduweni aroma coklat sing kuwat lan bisa digunakake ing coklat, omben-omben, susu, es krim, permen, kue-kue lan panganan sing ngandhut coklat liyane.