L-Valine

  • L-Valine Powder

    bubuk L-Valine

    Jeneng produk: L-Valine

    CAS: 72-18-4

    Rumus molekul: C5H11NO2

    Karakter: Produk iki bubuk kristal putih, ora enak, larut ing banyu.

    Nilai PH saka 5,5 kanggo 7,0

    Spesifikasi Packing: 25kg/barrel

    Validitas: 2 taun

    Panyimpenan: berventilasi, adhem, papan garing kanthi suhu rendah

    L-Valine minangka asam amino penting sing perlu kanggo sistem saraf lan fungsi kognitif sing lancar.Lan iku salah siji saka telung Branched Chain Amino Asam (BCAAs).L-Valine ora bisa diprodhuksi dening awak lan kudu dicerna liwat panganan utawa suplemen.