Kristal Menthol Kab

  • Hot Sale Menthol Crystal Powder

    Hot Sale Menthol Crystal Powder

    jeneng produk:Kristal Menthol Kab

    Jumlah Pesanan Min: 500KGS

    Kapabilitas sumber:3000 Ton / Ton saben Taun saben Sasi

    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:C10H20O
    Penampilan: Kristal heksagonal utawa jarum sing ora ana warna, transparan
    Formula Molekul: 156.27
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina