Sodium Acetic Anhydrous

  • High purity 99% Sodium acetate anhydrous

    Kemurnian dhuwur 99% Sodium acetate anhydrous

    jeneng produk:Natrium asetat anhidrat

    Nomer CAS:127-09-3

    MF:C2H3NaO2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    Sodium asetat digunakake kanggo nambah sumber karbon ing proses pangolahan banyu limbah.

    Nambahake sumber karbon bisa nambah kemampuan mikroorganisme kanggo mbusak amonium nitrat ing tataran anoxic, nambah denitrification lan mbusak amonia nitrogen.

    Ing cilik saka sumber karbon cekap, fosfor accumulating microorganisms bakal terus nyerep fosfor saka banyu ing anoxicstage, luwih nyadari fosfor biologis mbusak, lan ngirit biaya agen mbusak fosfor kanggo tindakake-munggah.