Sodium Diasetat Kab

  • food grade sodium diacetate 126-96-5

    sodium diacetate bahan pangan 126-96-5

    jeneng produk:natrium diasetat

    Nomer CAS:126-96-5

    MF:C4H7Na O4.xH2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    granula kristal putih utawa bubuk;Kanthi mambu asam asetat.Deliquescent;Larut banget ing banyu (1g / ml), lan nggawe asam asetat kanthi 42,25%.Nilai PH larutan banyu kanthi 10% antara 4,5 lan 5,0.Bakal rusak nalika digawe panas nganti 150 ℃.gampang kobong.Aplikasi: Digunakake minangka pengawet, agen retarding jamur, pengatur acidity, agen perasa nutrisi, disinfektan lan agen chelating.