Sodium Laktat

  • High Quality sodium lactate with best price from China

    Sodium laktat Kualitas Tinggi kanthi rega paling apik saka China

    jeneng produk:Sodium Laktat

    Nomer CAS:312-85-6

    MF:C3H5NaO3

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

    Aplikasi:

    Biasane digunakake ing produksi panganan, industri obat lan industri kosmetik minangka jinis perservative lan acidity pengatur.