Asam Sorbat

  • Best Price Sorbic Acid Food Preservative

    Best Price Asam Sorbic Pengawet Pangan

    jeneng produk:Asam Sorbat

    Nomer CAS:110-44-1

    MF:C6H8O2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel adoh saka cahya, disimpen ing panggonan kang kelangan, garing, ventilated

    Urip beting: 2 Taun

    Paket: 25kg/bag

    Aplikasi:

    Asam sorbat minangka pengawet antiseptik sing efisien lan aman sing dianjurake dening FAO lan WHO.Iki digunakake kanthi wiyar ing panganan, omben-omben, rokok, pestisida, kosmetik lan industri liyane.Uga bisa digunakake minangka asam tak jenuh ing industri resin, parfum lan karet.