Soy Protein Diisolasi

  • Isolated Soy Protein

    Protein Soy sing diisolasi

    Jeneng produk: Isolated Soy Protein

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Packing: packing utama film poliethelin, packing njaba polypropylene tas anyaman.Bobot net 20 kg.

    Panyimpenan: Panggonan Kelangan Kering

    Soy Protein Isolated minangka protein sing diisolasi saka kacang kedelai.Iki digawe saka kacang kedelai sing wis dibuwang lan dibuwang.Iki digunakake ing macem-macem panganan, kayata salad dressing, sup, analog daging, analog, bubuk wedang, keju, krimer non-susu, panganan cuci mulut beku, topping kocok, formula bayi, roti, sereal sarapan, pasta lan panganan pet.