Suplemen

  • Glycine

    Glisin

    Jeneng produk:Glisin

    Tipe:Nutrition Enhancers

    Nomer CAS:56-40-6

    Packing: 25kg/bag;

    20 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • L-Carnitine

    L-karnitin

    Jeneng produk:L-karnitin

    Tipe:Suplemen Olahraga

    Nomer CAS:541-15-1

    Kemasan: 25kg/Drum;

    11 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • L-Cysteine

    L-Sistein

    Jeneng produk:L-Sistein

    Tipe:Asam Amino

    Nomer CAS:56-89-3

    Kelas: Pangan lan kelas Farmasi

    Kemasan: 25kg/Drum;

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • L-Arginine

    L-Arginine

    Jeneng produk:L-Arginine

    Tipe:Asam Amino

    Nomer CAS:74-79-3

    Kemasan: 25kg/Drum;

    12 ton saben 1x20Fcl tanpa Pallet

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Taurine Power

    Daya Taurine

    Jeneng produk:sapi

    Tipe: NSuplemen utritional

    Nomer CAS:107-35-7

    Kemasan: 25kg / Drum utawa 25kg / Bag

    Min. Jumlah Order: 1000kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Food Grade L-Glutamine

    Food Grade L-Glutamine

    Jeneng produk:L-Glutamine

    Tipe: NSuplemen utritional

    Nomer CAS:56-85-9

    Kemasan: 25kg/drum

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • Creatine Monohydrate

    Creatine Monohydrate

    Jeneng produk:Creatine Monohydrate

    Tipe: Suplemen Nutrisi

    Ukuran partikel: 200Mesh utawa 80Mesh

    Nomer CAS: 6020-87-7

    Packaging: 25kg / Bag utawa 25kg / Karton

    (Dhukungan kanggo kemasan khusus)

    Min. Jumlah Pesanan: 500kgs

    Istilah Pembayaran: T/T;L/C;D/P;D/A

  • L-Valine Powder

    bubuk L-Valine

    Jeneng produk: L-Valine

    CAS: 72-18-4

    Rumus molekul: C5H11NO2

    Karakter: Produk iki bubuk kristal putih, ora enak, larut ing banyu.

    Nilai PH saka 5,5 kanggo 7,0

    Spesifikasi Packing: 25kg/barrel

    Validitas: 2 taun

    Panyimpenan: berventilasi, adhem, papan garing kanthi suhu rendah

    L-Valine minangka asam amino penting sing perlu kanggo sistem saraf lan fungsi kognitif sing lancar.Lan iku salah siji saka telung Branched Chain Amino Asam (BCAAs).L-Valine ora bisa diprodhuksi dening awak lan kudu dicerna liwat panganan utawa suplemen.

  • Hot Selling High Quality Powder With Best Price L-Isoleucine

    Hot Selling High Quality Powder karo Best Price L-Isoleucine

    jeneng produk:L-Isoleucine
    Jumlah Pesanan Min: 1000kg
    Kapabilitas sumber:50Ton / saben Wulan
    Pelabuhan:
    Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayar
    t Jangka:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    73-32-5
    Penampilan:Bubuk Putih
    Formula Molekul:C6H13NO2
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina

  • Factory Supply High Quality Amino Acid Leucine 99% L-Leucine

    Pasokan Pabrik Leucine Asam Amino Kualitas Tinggi 99% L-Leucine

    jeneng produk:L-Leucine
    Jumlah Pesanan Min: 1000kg
    Kapabilitas sumber:100Ton / saben Wulan
    Pelabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Tukang bayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:61-90-5
    Penampilan:Kristal putih utawa bubuk kristal
    Formula Molekul:C6H13NO2
    Urip beting:2 taun
    Panggonan Asal:Cina