Aditif Pangan

  • Ekstrak saw palmetto

    Ekstrak saw palmetto

    Minyak sawit saw sing diekstrak saka woh sawit digunakake minangka bahan baku, β- Cyclodextrin digunakake minangka bahan bantu lan proses pembungkus minyak digunakake kanggo ngowahi minyak sawit saw dadi produk bubuk, sing migunani kanggo formulasi lan konsumsi. .Produk kasebut umume minangka ...
    Waca liyane
  • Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Pandhuan Lengkap Sampeyan Kanggo Creatine Monohydrate

    Creatine monohydrate, wangun suplemen creatine sing paling populer, mung creatine kanthi siji molekul banyu sing ditempelake - mula diarani monohydrate.Biasane kira-kira 88-90 persen creatine kanthi bobot.Ing babagan rantai pasokan: wabah nyebar ing luar negeri, lan mandheg produksi, mung ...
    Waca liyane
  • Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Acesulfame Potassium pemanis iki, sampeyan mesthi wis mangan!

    Aku pracaya yen akeh konsumen ati-ati ing yogurt, es krim, pangan dikemas kaleng, senggol, sele lan akeh dhaftar bahan pangan liyane, bakal nemokake jeneng acesulfame.Jeneng iki muni banget "manis" zat minangka pemanis, rasa manise 200 kaping sukrosa.Acesulfame pisanan ...
    Waca liyane
  • Protein Soy sing diisolasi

    Protein Soy sing diisolasi

    Isolat protein kedelai dipérang dadi telung jinis, yaiku jinis gel, jinis injeksi lan dispersibilitas nutrisi.Beda jinis isolat protein soya duwe karakteristik produk sing beda lan aplikasi sing beda.Bisa digunakake kanthi akeh ing sosis emulsi, produk surimi, ham, panganan vegetarian ...
    Waca liyane
  • Woh Biksu/Mogrosides-Pemanis Alami Ana Tren

    Woh Biksu/Mogrosides-Pemanis Alami Ana Tren

    Saiki, "Gula sing sithik" dadi tren ing industri panganan, lan pengurangan gula dadi tren sing terus berkembang.Akeh formula Produk nyoba nyuda jumlah gula sing ditambahake.Ing tren iki, pemanis fungsional alami inulin, glikosida steviol, lan mogroside diwakili dening subs ...
    Waca liyane
  • PEMANIS: ASPARTAME POWDER/ ASPARTAME GRANULAR

    PEMANIS: ASPARTAME POWDER/ ASPARTAME GRANULAR

    Aplikasi Aspartam Aspartam Aspartam Tianjia digunakake kanggo nggawe akeh produk tanpa gula, kalori lan panganan, kayata: ●Omben-omben: minuman berkarbonasi lan isih lembut, jus buah lan sirup buah.●Table-top: pemanis sing dikompres, pemanis bubuk (sendok-kanggo-sendok), manis...
    Waca liyane